U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Mediation For Lasting

  • solutions
  • arragements
  • relationship
  • friendship
  • happiness
  • business

In de kern van moeilijkheden, schuilen mogelijkheden

Maureen F. Lieveld

 

Certified mediator

&

negotiator

Maureen Florence Lieveld

De mobiele Mediator
Ik kom graag bij u langs

 

E-mail  : florencelieveld@hotmail.com

Mobiel : 06 4099 9401

Contactformulier

Mediation For Lasting

Tot alle partijen tevreden zijn.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Mediation

 

In gesprek gaan
Mediation betekent dat u met behulp van een onpartijdige, neutrale conflictprofessional, de mediator, in gesprek gaat met de persoon of personen met wie u een conflict ervaart. De mediator heeft een begeleidende rol, wat betekent dat de mediator de gesprekken begeleidt en zich niet bemoeit met de inhoud van het conflict. Mediation is vertrouwelijk en op basis van vrijwilligheid. Mediation is effectiever, goedkoper en sneller dan de strijd voeren via advocaten.

 

Via dialoog tot een oplossing komen
Als mediator heb ik een pragmatische en empathische aanpak. Steeds zoek ik naar de balans tussen de emotionele impact en de praktische kant van het conflict. Mijn begeleiding is er op gericht om te komen tot open, respectvolle dialogen met als resultaat een gezamenlijk gedragen goede en duurzame oplossing voor het conflict.

 

Instemmen om op zoek te gaan naar een oplossing
Omdat het bij mediation altijd gaat om conflictbemiddeling tussen partijen is het belangrijk dat iedere betrokkenen hiermee instemt. Wanneer dit niet het geval is kunt u het beste de andere partij benaderen met de wens om met behulp van een derde in gesprek te gaan. U kunt dit persoonlijk doen maar ook via een e-mail. Een e-mail geeft de mensen de gelegenheid informatie tot zich te nemen en erover na te denken. U kunt een paar dagen later bellen om te horen of de anderen uw voorstel zien zitten. Als het u te zwaar valt om de anderen zelf te benaderen, dan kan ik de andere personen namens u benaderen. Wanneer de andere instemmen kunnen we met de mediation beginnen. Als onverhoopt de andere niet instemmen dan ga ik graag met u aan de slag in de vorm van conflict coaching.

 

Toepassen van mediation of coaching
Wilt u weten of mediation of coaching geschikt is voor uw probleem?
U kunt mij bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00u en 11.00u.
Ik ben ook bereikbaar via email of maak gerust gebruik van het contactformulier. Ik neem binnen 24 uur contact met u op tussen 9.00u en 11.00u. Wenst u een andere dag of tijd om gebeld te worden dan kunt u dat aangeven in uw bericht.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Maureen F. Lieveld