U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Mediation For Lasting

  • solutions
  • arragements
  • relationship
  • friendship
  • happiness
  • business

In de kern van moeilijkheden, schuilen mogelijkheden

Maureen F. Lieveld

 

Certified mediator

&

negotiator

Maureen Florence Lieveld

De mobiele Mediator
Ik kom graag bij u langs

 

E-mail  : florencelieveld@hotmail.com

Mobiel : 06 4099 9401

Contactformulier

Mediation For Lasting

Tot alle partijen tevreden zijn.

Contactformulier

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Coaching

 

Een persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie wordt vaak als ondersteunend en prettig ervaren. Mensen ervaren vaak de behoefte aan een goede coaching bij het overlijden van een geliefde, bij echtscheiding, verlies van hun baan en nog tal van andere oorzaken.
Mijn coaching is er opgericht mensen met verdriet, problemen of conflicten te begeleiden naar meer positieve zin in het leven. Mijn persoonlijke ondersteuning gedurende bijvoorbeeld het echtscheidingsproces bij uw advocaat of mediator geeft u steun en vermindert uw gevoel dat u er alleen voor staat. Het is prettig om via de zijlijn gecoacht te worden om krachtiger naar voren te komen. Wanneer u nog niet zeker bent in het nemen van uw beslissing om wel of niet te scheiden, kan ik u in deze fase persoonlijk ondersteunen bij uw vraagstukken. Eén gesprek kan al verhelderend werken en antwoord geven op uw vragen.

 

Passie
Het is mijn passie om mensen weer te laten bloeien. Ik werk vanuit mijn hart met een warme belangstelling voor mensen. Mensen omschrijven mij als betrokken, betrouwbaar en ook rationeel op momenten dat het nodig is.

 

Coaching of mediation
U voelt zich alleen staan in uw verdriet, met een probleem of een conflict, dan is het voor u heel fijn om iemand te hebben die naar u luistert en u hierin begeleidt. Mensen voelen zich daardoor prettiger en vinden de kracht in zichzelf om het verdriet een plekje te geven of stappen te ondernemen waardoor zij beter kunnen omgaan met het probleem of conflict. Bij mediation gaat het ook vaak om verdriet, problemen en conflicten. Het verschil tussen coaching en mediation is dat er bij mediation met andere mensen actief wordt gezocht naar oplossingen. De mediator begeleidt in het op gang brengen van communicatie tussen de partijen. Dit is wel degelijk anders omdat de partijen hierin centraal staan en zij moeten bereidheid hebben het probleem of conflict op te lossen. Bij coaching staat u als persoon centraal en wordt u gesteund in het omgaan met uw verdriet, probleem of conflict.

 

Onderzoeken
Uit meerdere onderzoek naar effecten van coaching is gebleken dat coaching een positief effect heeft op prestaties en vaardigheden, welzijn, omgaan met voortdurende stressoren, zoals werkeloosheid, echtscheiding, werkhouding en zelfregulatie.

 

Positieve effecten van coaching:

  • Afname van psychische klachten, zoals burn-out en stress;
  • Toename van positieve gevoelens zoals tevredenheid met het werk;
  • Verbetering in vaardigheden en effectiviteit

 

Toepassen van coaching
Wilt u weten of coaching geschikt voor u is?
U kunt mij bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00u en 11.00u.
Ik ben ook bereikbaar via email of maak gerust gebruik van het contactformulier. Ik neem binnen 24 uur contact met u op tussen 9.00u en 11.00u. Wenst u een andere dag of tijd om gebeld te worden dan kunt u dat aangeven in uw bericht.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Maureen F. Lieveld